Alimentació i gastronomia

Arbre de matèries

5 enregistraments formen part d'aquesta col·lecció:

2013
Debat entorn el documental "La barbacoa", dirigida per Enric Urrutia, entre el director, Alberto Díaz Michalena, Angeles Parra, Carlos López i José López Pérez. El documental reflecteix l'actitut humana envers la seva alimentació, el consum,…

2017
El debat va girar principalment al voltant de la proposició de llei d'aprofitament de l'excedent alimentari. Els convidats parlen de les estratègies i els reptes per reduir el malbaratament alimentari tant a gran escala com en l'àmbit del…

1997
Aprofitant la presentació del darrer llibre de Jaume Fàbrega, "Cuina catalana a l'abast", presentat per Mª Mercé Roca i Ignasi Riera, l'autor realitza una conferència on defensa de la pervivència de les cuines nacionals, com a signe cultural…

2015
Presentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i…

1999
Presentació del llibre de cuina àrab: Aroma árabe : recetas y relatos