Navega pels ítems (7 total)


  • Autor es exactament "Pàmies, Teresa, 1919-2012"

1982
L'autora de la conferència fa una trajectòria de la vida i l'obra de la poetessa Rosa Leveroni

1976
Conferència sobre els Fets de maig del 1937 foren els enfrontaments que succeïren entre el 3 i el 7 de maig de 1937 a Barcelona entre les forces d'ordre públic de la Generalitat de Catalunya, contra milicians de la CNT i la FAI, amb el suport del…

1996
Tertúlia en que les conferenciants a través de la vida i la obra de la Sra. Abelló, pretenen fomentar la literatura escrita per dones.

1992
Acte en que l'escriptora explica als assistents com és la seva professió i el seu procés creatiu, les temàtiques, etc. segons els seus principis: el comunisme i el feminisme.

1992
Acte amb motiu del centenari del naixement de Francisco Franco, en què la Sra. Pàmies explica com va ser l'oposició al règim.

1994
Conferències d'homenatge a la figura de Carme Karr amb el nom: Memorial Carme Karr, en commemoració del 50è aniversari de la seva mort realitzades a l'Ateneu Barcelonès i organitzades per l'Institut Català de la Dona en col·laboració de les…

1978
Conferència pertanyent al cicle "L'autor i la seva obra" en la que la Teresa Pàmies explica les motivacions i intencions de la seva obra.