Resultats de la cerca

1 resultat + "Literatura" AND Ateneu Barcelonès. Secció de Literatura i Lingüística" AND Cuina" AND Alimentació" AND Cicle literatura i... (1991 : Barcelona)"

Literatura i cuina

1991

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/views/shared/results/index.php on line 132
Fàbrega, Jaume, 1948-

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/views/shared/results/index.php on line 143

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/helpers/SolrSearch_Helpers_View.php on line 535

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/helpers/SolrSearch_Helpers_View.php on line 535

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/helpers/SolrSearch_Helpers_View.php on line 535

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/helpers/SolrSearch_Helpers_View.php on line 535

Notice: Undefined index: solrq in /var/www/html/omeka-2.5.1/plugins/SolrSearch/helpers/SolrSearch_Helpers_View.php on line 535

En aquesta conferència, Jaume Fàbrega mostra les diferents formes en les que la gastronomia apareix als documents escrits històrics, ja siguin literaris, administratius o pròpiament culinaris, fet que ens permet conèixer el moment d'introducció de certs aliments a Catalunya, els plats típics a diferents èpoques o què era considerat un menjar saludable, entre d'altres coses.

Alimentació Cuina Cuina catalana Literatura Nutrició