Navega pels ítems (79 total)


  • Col·lecció: Economia

2012
Clam unitari de l'Ateneu Barcelonès, Foment del Treball, Amics del País i l'Institut Agrícola de Sant Isidre, així com els sindicats CCOO i UGT, pel concert econòmic per a Catalunya. Les sis organitzacions van protagonitzar un acte conjunt,…

1989
Acte enmarcat en el cicle "Les dones futur de Catalunya", en que l'autora com advocata, parla de la situació de les dones dins el mercat laboral.

2011
Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya, explica a la conferència quina és la salut de l'economia catalana, de com s'està produint un canvi de cicle i quines són les dades objectives i els indicadors actuals…

1984
Conferència sobre el panorama i criteris de les autonomies a Espanya, bàsicament des del punt de vista econòmic i de la distribució de la riquesa.

1983
Conferència sobre la política econòmica que la Generalitat de Catalunya havia dut a terme fins aquell moment. Es fa un balanç crític i es plantegen mesures pel futur que es basen en la identificació dels problemes de la política autonòmica en…

1976
Conferència enmarcada dins el cicle "Catalunya 1940-1970" organitzat per la Secció de Geografia i Història de l'Ateneu Barcelonès, en què l'autor tracta sobre les diferències de desenvolupament econòmic dins l'estat espanyol i dins Catalunya.

1976
Conferència en que l'autor parla sobre la política econòmica seguida per la Generalitat durant la guerra civil espanyola.

2009
Acte emmarcat en el cicle Observatori Ateneu on el Sr. Muns parla sobre la crisi econòmica i la seva opinió sobre la situació internacional.

1985
Conferència on es vol reflexionar sobre quins poden ser els reptes de la política ecònomica els propers anys en el marc d'un món globalitzat.

1985
Conferència organitzada per la Secció de Ciències econòmiques i Socials de l'Ateneu Barcelonès sobre el pensament econòmic i de les polémiques que existeixen sobre l'economia espanyola i en particular de la política econòmica del govern