Navega pels ítems (7 total)


  • Autor es exactament "Pàmies, Teresa, 1919-2012"

1992
Acte en que l'escriptora explica als assistents com és la seva professió i el seu procés creatiu, les temàtiques, etc. segons els seus principis: el comunisme i el feminisme.

1976
Conferència sobre els Fets de maig del 1937 foren els enfrontaments que succeïren entre el 3 i el 7 de maig de 1937 a Barcelona entre les forces d'ordre públic de la Generalitat de Catalunya, contra milicians de la CNT i la FAI, amb el suport del…

1978
Conferència pertanyent al cicle "L'autor i la seva obra" en la que la Teresa Pàmies explica les motivacions i intencions de la seva obra.

1994
Conferències d'homenatge a la figura de Carme Karr amb el nom: Memorial Carme Karr, en commemoració del 50è aniversari de la seva mort realitzades a l'Ateneu Barcelonès i organitzades per l'Institut Català de la Dona en col·laboració de les…

1992
Acte amb motiu del centenari del naixement de Francisco Franco, en què la Sra. Pàmies explica com va ser l'oposició al règim.

1996
Tertúlia en que les conferenciants a través de la vida i la obra de la Sra. Abelló, pretenen fomentar la literatura escrita per dones.

1982
L'autora de la conferència fa una trajectòria de la vida i l'obra de la poetessa Rosa Leveroni